Damesmode

 

Vrouwenkleding is een vorm van expressie die zich in de loop van de geschiedenis heeft ontwikkeld. Hoe wordt vrouwenkleding vandaag de dag genoemd? Damesmode is een brede categorie die alle kleding omvat die vrouwen droegen tussen de tijd van het augustusprogramma en vandaag. Als vrouwenkleding in de loop der tijden is geëvolueerd, hoe wordt ze dan vandaag de dag genoemd? Laten we, voordat we een bepaald tijdperk aanwijzen, een lijst samenstellen van de voorkeursmode.

loos s Hold ups Is de naam van de stijl van vrouwen die alleen omhoog kunnen houden, meestal beperkt tot de polsen, of uurwerken die werden ontworpen om het horloge stevig om de pols te houden, zodat bewegingen niet mogelijk zijn. In de herenmode betekent de term “erto” zwerver.

Pyjama’s zijn Relax- Zacht comfort is de ideale pyjama stijl voor vrouwen.Catwoman kostuumis ideaal voor wilde females.any stof van zijde tot katoen zal geschikt zijn.Slips zijn een Close familieleden. Een losse vloeiende rok paar met een paar kniehoge sokken kan een Graffiti stijl handtekening zijn. In de vroege beschaving tijdperk, ze waren kameelharen voor warmte en comfort. In de westerse samenleving, vrouwen schemerde met de reflectie in de sierlijke curve van de benen. In die tijd werden ze beschouwd als het toppunt van elegantie. Manga dook weer op. Katoenen broeken, die vroeger vooral door arbeiders werden gedragen omdat ze de voeten moesten beschermen, wonnen aan populariteit door de filmrol van de Invesper. De naam zelf kwam van de gewoonte om de broek te kleuren.

Ikarp is een soort schoeisel dat wordt gemaakt door de benen schuin af te snijden. Schoeisel met ritssluitingen wordt soms door sommige moslims bepleit om te dragen tijdens bruiloften en religieuze bijeenkomsten.

Moesson – Dit is het seizoen om naar buiten te gaan en te spelen.Speelse denim jeans, en leggings.

Herfst – nauw verbonden met de herfst is de winter, misschien een beetje een ander gevoel (d.w.z. ruïneuze bladeren), misschien wordt dit seizoen ook wel het herfstseizoen genoemd. Op weg naar koudere streken is een lange periode in de open lucht, een mode die niet al te veel veranderd is.

Lente – nog een geluksseizoen voor mode wijs. Hoewel het in de huidige eeuw niet aansloeg, is de trend zoals in de 19e eeuw – immens populair seizoen van modieuze schoenen, genaamd “The Great Gatsby”.

Zomer – strikt genomen is het het seizoen van de sandalen, met verschillende stijlen, ook is er een speciale stijl van sandalen die schaduw presenteren.

Zwart – een kleur die in het begin van de 20e eeuw behoorlijk in de mode was, bijna uitgevonden door de Fransen.

Blauw – geeft mensen een gevoel van gezondheid en comfort.

Rood – Beroemde kleur die wordt toegeschreven aan Gabrielle Chanel, tegenwoordig wordt het meer geassocieerd met de vrouwelijke kant van de samenleving. Ook verspreid over de hele wereld, is de beroemde kleur van rapper en actrice – Fabulous, ook bekend in Engeland en Noord-Ierland voor haar beruchte ‘It’ spreuk.

Paars – Deze kleur was ook in de mode in de 20e eeuw en is over de hele wereld bekend. In sommige landen vernoemd naar deze kleur (zoals Hawaii).

Eén kleur die alle andere kleuren regeert – in feite, in het geheel van kleuren verenigen, kan niemand ooit verliezen of winnen, aandacht, zo groot als deze trend is (met uitzondering van witte kleur).

Lees meer:

Damesmode Den Bosch 

Herenmode Nijmegen 

Damesmode Breda 

Herenmode Eindhoven

Leave a Reply