De voordelen van het gebruik van goudfolie op juwelen

Gepersonaliseerde sieraden

 

 

 

 

 

Wat zit er achter het gebruik van vergulden op gepersonaliseerde sieraden? Het gebruik van vergulden voor juwelen maakt gebruik van een proces dat antiqueren wordt genoemd. Het hoofddoel van antiqueren is het metaal van de sieraden voor te bereiden op zijn nalatenschap in de juwelenindustrie. Korte periodes van warmtebehandeling beïnvloeden de structuur van een stuk. Daardoor kan gemakkelijk een nieuwe, zachte en glanzende afwerking worden bereikt.

Wat zijn de voordelen van dit procédé? Het belangrijkste voordeel is dat het afgewerkte juweel een nieuwe, minimale, duurzame en aantrekkelijke afwerking heeft. De minimale aanslag op het milieu is een ander voordeel. Aangezien kunstsieraden alleen uit zuiver goud (filigrein) of zilver (natuurlijk) bestaan, is het verlagen van de hoeveelheid nikkel en andere elementen zoals bijvoorbeeld koper, een ander voordeel.

Wat zijn de nadelen? Wel, als je juwelen koopt, wees dan opnieuw voorzichtig met de neutralen in zowel de halsketting als de armband. Juwelen, zoals andere stukken van mode-accessoires, worden beschouwd als persoonlijk en zijn daarom gevoeliger. Vandaar, moet u voorzichtig zijn met de kleuren. Hoewel ze niet als edelstenen zijn, hebben ze toch hun eigen positieve en negatieve punten.

Wij hebben reeds vastgesteld dat vergulding zeker een rol speelt bij de vervaardiging van juwelen. Het probleem met ons stuk is dat de druk van het milieu de weg vrijmaakt voor het verfraaien of overspuiten van het juweelstuk. Ook al proberen we de negatieve punten die goud heeft te minimaliseren, de realiteit is dat er nog steeds verschillende van hen zijn.

Neem de klei juwelen als voorbeeld. De klei sieraden zijn heel gewoon en mooi. Vooral als veel mensen (van beide geslachten) van hetzelfde soort sieraad houden, wordt het een rage. Tegenwoordig zijn ze gemakkelijk verkrijgbaar in de markt met verschillende soorten stijlen.

Onder hen, hebben sommigen echter echte gebreken. Het bekendste voorbeeld zijn de titanium juwelen. Veel mensen houden ervan om trends te volgen, vooral de jeugd van tegenwoordig. Zo, ze proberen zo hard om zo’n exclusieve sieraden stuk hebben. Echter, wat ze meestal krijgen is de realiteit dat dergelijke accessoires zijn zwaar en modeverschijnselen.

Daarom, wees kalm. Stel je voor dat je hand in hand loopt met deze vrouw over een periode van drie tot vier jaar. Ze zal die juwelen dragen die wij mooi vinden. En tegenwoordig zien we deze vrouw vaak verschillende sieraden dragen, haar originele sieraden veranderen in iets modieus.

Wat zouden we doen? Een origineel juweel dragen, terwijl ze diep van binnen voelt dat ze stiekem naar het andere juweel verlangt. Over het algemeen zouden mannen (of zelfs vrouwen) een limiet moeten hebben voor hun juwelen.

Ten eerste is het onrealistisch om juwelen te dragen die u zich niet kunt veroorloven. Ten tweede, u zult andere mensen niet de juiste indruk geven. Ten derde, het is een vorm van fraude. Als je echt wilt dat de andere persoon je respecteert als persoon, dan moet je haar grenzen respecteren.

Leave a Reply