Hoe geld te besparen en je huur te betalen

Wasserij Hilversum

 

 

 

Het is goed gedocumenteerd dat tijdens de feestdagen en seizoensfeesten, bedrijven bijna genoeg inkomsten genereren om de huur van een wasserette te betalen. Een agentschap van tolkantoren, dat vestigingen over het hele land heeft, dwingt bedrijven 17,5 cent per kwartaal om hun wasruimten alleen als zelfbediening te centreren, en dit besluit, samen met de aangenomen wet die exploitanten van tolkantoren verbiedt hun telefoonlijnen door te geven aan niet-gekwalificeerde exploitanten, heeft gevolgen gehad voor de bedrijfsinkomsten van veel plaatselijke wasserette-eigenaars. Deze eigenaars hebben geen andere keuze dan hun exploitatiekosten in deze tijden te verhogen om te trachten de gederfde inkomsten te recupereren.

Bedrijven die nog steeds wasserettes doen, moeten vaak kwartieren huren op iemands locatie en zowel die persoon betalen als nu de kosten dekken van de programmering en de aankoop van wasserette-apparatuur. Wat onlangs aan de westkust een paar grote kruidenierswinkels in Bentonville, Arkansas ontdekten, was dat iemand hun wasserette binnenkwam met een rol vuil geld en een rol creditcards aan een vetstift. De machines waren legaal, maar de centrale druk niet. Tot 1 maart 2007, toen een bedrijf een aardige hoeveelheid muntgeld verloor aan een kaartjesautomaat, vanwege de versterkte warenwet (RCA), die een verbod instelde op het aanvaarden van warme cheques, en er een wet kwam die zegt dat elke wasserij die geen kleine muurruimte rond de automaat heeft om als kluisje te dienen, eerst een chequeboekje moet gebruiken om het geld te deponeren. De manier waarop de meeste kleine wasserette-eigenaars geld verdienen en hun huur betalen is door een vergoeding te vragen voor het wassen van de kleren.

Er zijn veel dienstverlenende bedrijven die u kunnen helpen bij het opzetten van een safeloket in uw bedrijf en elk bedrijf heeft misschien verschillende aanvraagformulieren en kosten. De technologie is met sprongen vooruitgegaan en de aanvraagformulieren voor een kluisje staan nu duidelijk op het internet. De kosten kunnen variëren van $30,00 tot maar liefst $2,00 per maand. De vergoeding verandert voor het type van de doos die u hebt en het gewicht van het apparaat.

Met elk type bedrijf moet beschikken over de juiste apparatuur en installatie van apparatuur om de door het bedrijf ingehuurde diensten uit te voeren, zal de eigenaar van het wasserijbedrijf goede zakelijke beslissingen moeten nemen. Voor sommige bedrijven kan het een goed idee zijn om een pakket te krijgen voor elk type machine, zodat een wasserij bedrijf kan de grootte van de rekening aan te passen als dat nodig is en snel terug te vorderen als ze moeten een beroep doen op incasso diensten.

Er is een gerenommeerd bedrijf dat de installatie van reinigings- en onderhoudsdiensten verzorgt voor alle soorten wasapparatuur, apparatuur voor het huren van apparatuur en apparatuur voorAlle machines worden uitgegeven door een softwarebedrijf, zodat u een apparaat kunt leasen en het naar hun kantoor kunt brengen en in uw bedrijf kunt integreren. U krijgt ook standaard levenslange onderhoudssoftware samen met de machine. Wat u ook zou betalen voor de salonapparatuur en service, het bedrijf zal een korting geven voor het leasen van de apparatuur, ook al zal dit waarschijnlijk slechts een korte termijn huurovereenkomst zijn. Als uw bedrijf een contract heeft om hun stofzuiger in uw auto te hebben, zullen ze u een extra korting aanrekenen die kan oplopen tot 100%. De grootste korting voor een grotere borgsom is 3 maanden voor een geleased pakket.

Leave a Reply