Hoe kleed je een peuter aan?

Stoere peuter kleding

 

 

 

Hoe kleed je een peuter aan?

Controleer op losse draden en laddering (zijn de draden recht op en neer of centimeter voor centimeter?). Kijk naar de zak om te zien of er kleine zakjes zijn. Als die er zijn, trek dan aan de broek en hang de broek op als hij goed zit. Laat de broek omzomen door een naaister te bezoeken. Je kunt de broek omzomen met plooien die veel helpen in de taille en de pijpen comfortabel kort maken. Probeer de zoom tot net onder de knie, net boven de kuit te krijgen. Voeg een centimeter toe aan de lengte in elke zoom. Voor hallo aan de pasgeborene, kunnen isters gebruikt worden als jurkjes om topjes te maken. Als u een zak aan de voorkant wilt, gebruik dan een inzetstuk in het inzetstuk kan worden gebruikt om een zak te maken.

Wat voor soort schoenen zijn het beste voor kinderen?

Er zijn lijsten gemaakt voor verschillende schoenen, maar hier is een goede voor baby’s: Newborn – gekleurde totes en baby – bruin, leer baby – velgen peuter – kinderwagen – bruin, leer, stof peuter – super lief – wit, stof peuter – canvas – achterkant, stof peuter – canvas – match met broek peuter – zwart, wreef totes, plooi (teen langs bovenkant stof) peuter – alle stof sandalen (portefeuilles binnenin) peuter – alle stof laarzen ( nek langs bovenkant stof) peuter – alle stof slofjes (annah krijg het slofje met het rode touwtje)

Koop een broekje met de lengte van de taille tot het kruis, als je peuter begint te tonen.

Stem de maat af van de broekjes/broekjes voor uw peuters. Als u niet helemaal zeker bent van de stof van kruis tot zoom, kijk dan of u daar een goed voorbeeld van kunt vinden. Stem de dikte van de stof af van de heupen tot de enkels.

Winkel met een zuigeling tegelijk op je boodschappenlijstje. Zoek uit welke maat je kleine baby heeft door een paar notities bij te houden, en koop die broeken die dezelfde maat hebben als de broeken voor peuters.

Als uw peuter nog geen vier jaar oud is, moet u dit proces in de eerste jaren van zijn leven herhalen.

Tijdens het winkelen, trek je zowel een korte broek als sokken aan.

Trek alle schoenen en accessoires aan, vooral sokken voor footprint crew (het zal op de markt gebracht worden als “Infant/Toddler”), binnen- en buitenkleding (shirts, tops, bovenkleding, sweatshirts, truien, jassen) en Marine sferen. U kunt ook een van de oudere denim Jeans meenemen.U moet een goed paar Boysokken hebben dat bij de kledingstukken past. Geef die sokjes tegelijk met de jongens sandalen. Test de jeans en de kleding goed van de winter naar de lente. Tegen de tijd dat je peuter de zachte plekjes in zijn voetjes volledig ontwikkeld heeft, zou je een vrij goed idee moeten hebben van welke kleren goed zijn voor het seizoen en welke niet.

Zorg ervoor dat alle kleding ook past bij het juiste groeiseizoen (of de juiste seizoenen). Koop geen jeugdmaten, tenzij ze in de mode zijn. Als uw peuter/kleuter ouder wordt en deze kleding niet meer nodig heeft, moeten de leuke, niet-groeiende maten worden verkocht aan een kinderkledingverkoop die op rekken achter in de winkel wordt geplaatst. Zorg ervoor dat u de verkooprekken die dit gebied flankeren niet verwaarloost.

Geef uw kind kleding die voldoet aan de laatste mode, maar zorg ervoor dat oudere kledingstukken zoals jeans, rokken en schoenen/slippers niet in de te kleine categorie vallen. Voor elke kindermaat die u een garderobe geeft, moet u wel een lijst met maatcategorieën bijvoegen. Alles wat daartussen zit kan te groot zijn, en veel kinderartikelen in de winkel maken de rug van een kind alleen maar zwaarder, tenzij ze als small, medium of large zijn gemarkeerd. Zo blijft een kind comfortabeler, maar meer getrukeerd, als het minder gewicht heeft om mee te beginnen.

Koop nooit te grote kleren, want die zullen het gewicht doen toenemen.

Zorg ervoor dat alle extra items van die grootte zijn, dat uw kind in een goede positieportie van items. Door dit te doen, geeft u een mooie compacte look, zowel slim als strak.

 

Leave a Reply