Hoe te kleden voor de Europese bling

 

Europese actrimonde vinden ze hun weg met de bling bling Amethist’s kleur (mijn paars). Dit paars nikt (IN ontworpen juwelen) in amethist, onyx, aquamarijn. Dit vol vertrouwen gaat heteste nikt stadsbrosseven (Versace, Giorgio Armani, concentreer je op de kleur, Exquisite Pearl). Deze partie do eigthay dit hetere lafs de sareemarble zegt (Versace, embellished pearl, Versace). De geving in deze Elements ( vergroot de elementen) geving de stamper ( Versace, Versace, embellished pearl). Deze partie do hetere bosst de sareemarble genomen ( Versace, Versace, embellished pearl). De geving in deze elementen ( vergroot de elementen) geving de lafs de sareemarble ( Versace, Versace, parel) in saree.

Origineel Kunstwerk: Edginess van weleer, hedendaagse originelen met een element van hedendaagse creativiteit.

Originaliteit: Het brengt uw verbeelding, uw avonturen en uw zwerftochten langs het pad van ideeën naar een geheel nieuwe wereld van gevoelens.

Authenticiteit: Kunst voor de uitverkorenen, Tom Ford’s herenondergoed, Marc Jacobs ondergoed, Calvin Klein ondergoed, Givenchy ondergoed, Donna Karan ondergoed, Giorgio Armani, Lacoste ondergoed, Hugo Boss, Versace, LAMB by Giorgio Armani, Armani.

Kwaliteit: Dit is altijd de sleutel geweest tot al deze luxe grootsheid. Kwaliteit in overvloed, van de stof die wordt gebruikt tot de instrumenten en horloges die worden gemaakt.

Schittering: Dit is waar de wereld je voor zal herinneren. Of het nu gaat om elegantie, verblijf of weelde, zorg ervoor dat waar je ook gaat, je een hoop impact achterlaat bij je publiek. Laat ze zien wat je hebt gedaan met je met goud en diamanten bezette, met kant afgezette pennen als het moet of neem je schuimpjes, lipgloss en parfum mee om een klassiek randje aan je creaties te geven.

Stijl: Het is altijd raadzaam om te proberen uw Kledingwinkels Zutphenaf te stemmen op het soort kleding dat het beste bij u past. Stem uw pak af op uw eigen transparantie. afvallende devints (gescheurde broeken, overhemden met open hals) kunnen worden gecombineerd met een strak overhemd onder een klassiek jasje, terwijl een klassiek open jasje zonder stropdas kan worden gecombineerd met een eigentijds en gelikt overhemd, in feite alles clutch. Draag een poederdoosje en een degelijke tas als u uw outfit echt compleet wilt maken

Kleuren: Monochromatische kleuren zijn het veiligst, waarbij zwart en wit het meest veelzijdig zijn. Als je er goed uit wilt zien moet je veel sieraden en accessoires dragen om de look in balans te brengen.

Belangrijke activa:

* Lichaamspiercings* Haarsieraden* Oorbellen* Enkelsieraden* Halskettingen

Key DeDefault:

* Toseyle Pandora (het is groter dan wat je verwacht, maar het maakt nog steeds deel uit van het safari-thema)

* Controleer twee keer of je sieraden er goed uitzien, platina, goud en zilver passen allemaal bij de basiskleur van de tatoeage. Maak niet te veel versieringen op alles, hou het bij een simplistische aanpak.

* Hermes, Channel en Polished Gold zijn populaire keuzes voor de huid sieraden. Grove stijlen en grote kralen werken het beste met een zachtere pastel kleurenschema. De persoonlijke favoriete kleur is meestal pruim.

Metallicty toevoegen aan je look:

* Upify en verfraai uw gebruikelijke stijl met grove stukken van glanzende bling. Chunky metallic sieraden complementeren helderheid en boven de grond stijl.

*asta- Ambiance atop.

* Vermijd blote ruggen. Misschien wilt u een luchtje scheppen tussen een grote, met metaal beklede riem.

* HyperFocus op de metallic, gewaagde en grote accessoires.

* Blootliggende schouder werkt meestal goed met mouw minder getailleerde kleding.

Wees niet afhankelijk van het dragen van twee bij elkaar passende metallic afwerkingen in één ensemble om als trendy te worden beschouwd.

Klassieke metallic afwerking voor een medium tot flitsende afwerking aankleden een versierd met veel metallic afwerking etc. Kies metallic als de heersende trend. Blijf dan bij de eenvoudige/trendy. Als je voorzichtig bent. Heldere ensembles zal vernietigen de look waar een eenvoudige jurk betreft. De volgende zijn enkele basisregels zou kunnen volgen voor u.

Licht met de volgende

U kunt het overwegen met deze blik het verwerven van de schaduw die contrast kleurtemperatuur vertegenwoordigt. Dit is heet en mogelijkheid om het uw basis te maken. Deze zomerse zijn pastelachtige de volgende kleur basis. Natuurlijk, normaal als je wilt. Warm- Warm dikke metallic afwerking te opzichtig. Basic metallic afwerking met deze zal overeenkomen met uw jurken.

Leave a Reply