Ibiza Style Kleding

Ibiza dress

Kleding in Ibiza-stijl werd voor het eerst aan het publiek gedicteerd door een bekende rocker in het begin van de jaren tachtig. In de afgelopen twintig jaar is de smaak voor deze stijl nooit meer dezelfde geweest. Maar er zijn een paar goed beoefende straatstijlen ontstaan rond deze stijl die het levendig en goed houden.

Wie in de winter warm en stijlvol wil blijven, hoeft geen stijl voor warmte op te offeren. Er zijn veel kant-en-klare stijlen verkrijgbaar die goed kunnen werken. U kunt een fysieke winkel bezoeken of ook online winkelen. Deze ideeën zullen werken als algemene richtlijnen om vast te houden aan deze glamoureuze trend tijdens de winters.

Blijf weg van opzichtige prints en uitwaaierende kleuren. Deze trend zou enkele jaren geleden voorbij zijn. Maar dat is niet zo en je vindt prachtige voorbeelden op het internet. Grote en kleurrijke patronen die in verschillende richtingen gaan, zijn meestal je beste gok. Vermijd kleding die te sexy is. Houd je kleding gestroomlijnd zonder te boxy te zijn.

Deze trend werd eigenlijk ingevoerd om de overdaad aan bont inarteriemen te stoppen. Naarmate mensen milieubewuster werden, hadden ze geen zin meer om bont te dragen. Die oude kleren waarin met dierlijke delen werd geknoeid, hebben het nooit helemaal gered in de trendwereld.

De trend die het de eerste keer deed, was een leren broek en een leren jasje. Je kunt deze look vandaag de dag zo goed als namaken door te kiezen voor een mooie wijde broek met een trendy top en een lekker warm leren jack. Als je helemaal rockster wilt worden, trek dan een zwarte jeans aan met een warm spijkerjack. Je hoeft het echter niet per se bij jeans te laten. Je kunt het mixen met een mooi paar hakken. Het belangrijkste is dat je interessante kledingstukken kiest die je in verschillende looks kunt combineren.

Het is altijd het beste om je kleding in Ibiza stijl eenvoudig te houden. Er zijn veel leuke accessoires die je kunt kopen om je outfit op te leuken. Als je eenmaal een aantal Ibiza-achtige items hebt gekozen om in je garderobe op te nemen, heb je ook een geweldige referentie voor streetstyle-foto’s.

Leave a Reply