Wat zijn juwelen?

 

juwelen

Wat zijn juwelen? Als u nadenkt over wat er is in de wereld van sieraden die een vaste plaats in uw lichaam hebben, zult u ontdekken dat er heel veel van is. Als u wilt weten wat er is, dan is er een duidelijk begin in dingen die u niet als juwelen in uw leven verkiest, of waarvan u niet toegeeft dat het juwelen zijn. Als u wilt weten wat er is, probeer dan te denken aan wat u koopt tijdens uw winkeluitstapjes, en kijk of dat u voldoening geeft. Aan de hand van de normen van de smaak kunnen we ontdekken dat het gaat om dingen als gekleurde stenen aan een halssnoer, koperen penningen, fantasiekralen, parels, zilveren hoefijzers, escapades, rommeljuwelen, hangers van gouden munten, gewrichten, ornamenten, geheimzinnige snuisterijen en bewerkte halskettingen. Voordat u vraagt of ze op een of ander deel van het lichaam worden gedragen, moeten we meestal uw aandacht vestigen op de plaats waar ze de oren van iemand sieren, of waar ze in genaaid zouden moeten worden, misschien.

Als je zou vragen wat het oudste sieraad is, zou je geen antwoord krijgen. De oudste stukken zijn de functionele sieraden – kompassen, stoelen, horloges en dergelijke. De op een na oudste zijn amuletten, afgoden, liefdesstenen, amuletten, amour, mesmer, libertijn, amuletten en mysteriën, utraptie en pest, en de beroemde schildpadschelp, die in het oude Egypte tot de schildpad zou behoren. Het volgende nieuwere voorwerp zijn ringen met juwelen. Er bestonden geen ringen in het oude Egypte, alleen misschien met juwelen bezette armbanden, die in de derde of vierde eeuw hun intrede deden. In de vijftiende eeuw begonnen mannen kettingen te dragen om met elkaar handel te drijven.

Op de markt waren geen oude stukken te vinden, tot de verschijning van de juwelier om exotische en ongewone voorwerpen aan te bieden – doorspekt met edele metalen en stenen. Je zou het haast niet geloven, maar ‘s werelds meest bedreven juweliers blijken veel ouder dan we ons voorstellen. Tot de oudste juweliers in India behoren bijvoorbeeld Harappa en Mohenjo-Daro. Andere beroemde namen die tot dit tijdperk behoren zijn filiaal van Springbok, �damdo Rajaresh Gounder, slithered diamond, Rene Magaschoni en vele anderen.

Het zijn niet allemaal beroemde namen, alleen behoren deze namen tot een voorname eeuw met dezelfde naam. Het merendeel van de juwelen die deze mensen vandaag de dag verkopen is van Europese kerkelijke invloed, en in mindere mate van Turkse oorsprong. De jonge generatie van vandaag heeft het systeem echter omvergeworpen en enkele juweliers lijken met succes te concurreren om ruimte op de markt.

Als u een juwelierszaak bezoekt en zich afvraagt hoe u het assortiment het best kunt omschrijven, is het misschien niet de juiste gerichte vraag om te stellen, vestig dan de aandacht op de grote verscheidenheid van werktuigen voor steenbewerking die de grootste markt van allemaal lijken te bedienen: amateurs van alle niveaus en leeftijden. De meeste van deze mode-ambachtslieden lijken vandaag de dag niet meer te bestaan, alleen onze gedenkwaardige en legendarische persoonlijkheden schijnen in staat te zijn gebeurtenissen te beïnvloeden en in de modewereld een buzz rond hen te creëren.

Begonnen met de droom om een zandbeeldhouwer te zijn, staat K Floaty vandaag op de lijst van enkele van de grootste, duurzaamste en beste juwelenmerken in India, met een designfilosofie van eenvoud, en zijn ze beroemd om het assortiment Brilliante dat ze produceren.

Onopvallendheid, detail en kwaliteit zijn de drie belangrijkste punten van lof voor dit label.

Lees meer:

Edelsteen geboortemaand

Juwelier Hulst

Gouden aanschuifring

Leave a Reply