What to Look For in a Festival bag

muziek festival menigte - festival stockfoto's en -beelden

Als je net als wij van feesten houdt en je bent een beetje transportverslaafd, waarom overweeg je dan niet om een ​​festivaltas te kopen? Er zijn een paar verschillende stijlen beschikbaar. De belangrijkste festivals die we bezoeken zijn de Toolbelt (Bergen, Noorwegen), SonicFest (Oslo, Noorwegen) en Homemade (Dalen, Duitsland). Er is een geweldige tas voor elk van deze, dus het is een goed idee om er een te kopen.

Wat is een festivaltas?

Een festivaltas is een wegwerptas met veel vakken, verdelers en compartimenten om de nodige info op te bergen die je nodig hebt tijdens het bijwonen van een festivalevenement. Aan de bovenzijde van de tassen zitten enkele extra vakken waarin speciale items kunnen worden opgeborgen. Een festivaltas moet lichtgewicht zijn en veel indelingen hebben om eventuele verschillen in eisen op te vangen.

Wie koopt de tassen?

Je kunt de jouwe in een winkel kopen en je kunt ook speciale kopen voor kinderen, jongeren en ouderen. Er zijn veel kopers van tassen uit de midden- en hogere klasse. De hogere klasse, vooral de tieners, zijn degenen die het geld verdienen voor deze tassen. Ze zorgen goed voor de tassen en dragen ze trots op weg naar hun bestemming.

Waar moet ik naar zoeken?

De tas moet de volgende kenmerken hebben:

Lichtgewicht – omdat het festival lang duurt, moet je je tas voor de duur van het evenement kunnen dragen.

Ergonomisch ontwerp – de tas moet geschikt zijn voor uw lengte en lichaamsgewicht en de handvatten moeten comfortabel zijn. De tas moet zich kunnen aanpassen aan jouw maat en comfort.

Draagvermogen – de tas moet groot genoeg zijn om de dingen die je nodig hebt voor de dag te dragen.

Comfort – de tas moet gemaakt zijn van een materiaal dat comfortabel genoeg is om te dragen. gewone leren tassen zijn niet genoeg.

Leave a Reply