Poloshirt

T shirt online

 

 

 

 

Mode en stijl hebben altijd in de lucht gehangen, voortdurende en eeuwige iconen voor de overgrote meerderheid van de mensen, slechts gedefinieerd door hun verlangen om Bovendien heeft het poloshirt een enorme opleving in onze samenleving doorgemaakt, waardoor het topje een nietje mode is geworden die past bij zijn oorsprong.Wat maakt het poloshirt zo comfortabel? Is het een aanstellerij van de drager of is het een kenmerk dat is ingebouwd in de stof, de kraag van het kledingstuk. Hoe het ook zij, het “poloshirt” heeft de afgelopen decennia zijn oorspronkelijke comfort behouden en is opnieuw in onze modecultuur opgenomen.

Het poloshirt is een medium term geworden voor al die verschillende stijlen die nu tot de vrijetijdskleding worden gerekend. Ze kunnen met alles gedragen worden, of het nu sandalen, sneakers, schoenen of laarzen zijn. In de modewereld is het uitgegroeid tot een oversized, vormloos en onlogisch gekleurd kledingstuk dat alleen is ontworpen voor het comfort van degene die het draagt. Het poloshirt heeft zijn grootste wedergeboorte ondergaan, zowel in de fysieke kleding als in het rijk van de virtuele wereld. Was het vroeger het domein van iemand anders, nu is het de plaats om gedeeltelijk zaken te doen, met anderen te communiceren en informatie in te winnen. Polo’s zijn nu verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen, stijlen, snitten en zelfs de ambiance van de verschillende modes die erbij horen, en zorgen voor een passende vrijetijdskleding.

Ze zijn stijlvol, verfijnd, een en al klasse en volledig aangepast aan de campus. De nette en opgeruimde kleding geeft de drager een gevoel van verantwoordelijkheid en volstrekt comfort, en dat is precies wat de gebruiker wil voelen. Over het algemeen worden ze erg gewaardeerd door de meer gesofisticeerde mensen, meestal de witte kraag werkende klasse, advocaten en bankbedienden. Ze zijn zeer geschikt om te worden gecombineerd met een klassieke broek, een gekleed overhemd en een colbert.

Deze combinatie maakt de polo, naar mijn mening, meer aanvaardbaar, zelfs in een casual omgeving, zoals in de bus of in de metro. De polo kan ook worden gedragen met een klassieke vest-trui, of een leren jack. Dit maakt hem geschikt voor een aantal gelegenheden, waaronder zakelijke en bedrijfsfeesten. U moet echter in gedachten houden dat bepaalde luide kleuren en opzichtige ontwerpen onprofessioneel kunnen zijn. Blijf bij de basis, alsjeblieft. Probeer in geen geval disco camel te spelen, of een Tarzan-staar te bezoeken.

De polo is eigenlijk de altijd populaire pullover met een kraag (ECKossPopular Polos). De originele, in Amerika gemaakte polo’s waren gemaakt van 100 procent pima katoen (merknaam Macy’s). Tegenwoordig kunt u deze kwaliteit pima katoen materiaal krijgen in zowat elke andere snit, zoals de visgraat, het golf shirt (met, of , al dan niet met capuchon), de polo met ritme, en de Merino (een schapenwol met een wolvlies).

Het andere traditionele materiaal dat voor polo’s wordt gebruikt is zijde. Deze stof is vrij duurzaam en bovendien economisch. Een smallere versie van de polo, die nauw aansluit op het lichaam, wordt een golfshirt genoemd (met of zonder de mouw van 0,5 inch).

Zoals u waarschijnlijk weet, komt de term polo van de sport van de polospelers (uere de polo). Het originele “polo”-shirt werd ontworpen door Rene Lacoste, een elegante Franse tennisspeler (hij vond het kledingstuk uit in 1933). Toen de beroemde tennisser zijn shirt droeg in competitieve wedstrijden, noemden de fans hem “de krokodil”. Niet lang daarna begonnen polospelers dit soort kleding te dragen tijdens “tennistijd” – de wedstrijd werd “de polo” genoemd. In het midden van de jaren 1950 werd “het poloshirt” het standaard kledingstuk voor alle polospelers. De kraag was stijf, en het materiaal was stijf katoen (kunstvezel). Lacoste boorde meer gaten in het shirt, waardoor het slanker en inflexibeler werd voor de spelers. De polo was praktisch een bedrijfsoverwinning, en de term is sindsdien blijven hangen.

Tijdens de jaren 1960, werden het poloshirt en de stropdas deel van een populaire preppy look. De polo werd een mode-instant, en het hemd zelf kwam om comfort te vertegenwoordigen, Kom de jaren 1970, werd de polo opgenomen in een breed scala van stijlen. Het kapsel bleef (een beetje), maar de look was meer ontspannen. Borduurwerk werd toegevoegd, evenals plaids, grote knopen, en navy kleuren. In de jaren 80 werd de “polo look” op een meer organische manier gecreëerd; vintage kleding werd populair, waardoor een geheel ander kledingstuk ontstond – de piqué polo. (van het Griekse woord “p BELT”).

Leave a Reply